Braaimaster®, unieke beleving en sfeer met de op hout gestookte buitenkeuken
De Braai is de ideale combinatie van haard en buitenkeuken.
Geïnspireerd door de manier van buiten koken en familie en vrienden ontvangen
zoals men in Zuid-Afrika al generaties lang doet.
Braaimaster®
Geïnspireerd door de manier van buiten koken en het
ontvangen van familie en vrienden zoals men in Zuid-Afrika al generaties doet.
De ideale combinatie van zeer complete buitenkeuken en haard.
Koken:
Maak zelf uw houtskool met het
vuur in de kolenmaker, een groot kookoppervlak voor het werken met
verschillende zones op verschillende hoogte, direct of indirect grillen en veel
opsties voor het gebruik van bijvoorbeeld een potie, pannen, wok, pizzasteen,
plancha of andere accesoires.
Sfeer:
Samen met uw gasten in de tuin of in uw
buitenverblijf genieten van het samenzijn bij een gezellig vuur en lekker eten.
Qua sfeer, warmte en uitstraling is de Braaimaster het ideale product om het
hele jaar buiten te koken.
Robuust en veilig:
Braaimaster
heeft een volledig dubbelwandig en zeer robuust ontwerp. Hierdoor dus extreem
robuust, veilig in gebruik en in te bouwen onder uw veranda of afdak.
Braaimaster is 100% in Nederland geproduceerd met gebruik van uitsluitend
hoogwaardige materialen.
Kenmerken
- De
kolenmaker zorgt voor een snelle en constante aanvoer van verse kooltjes.
- De
schoorsteen voorkomt rookontwikkeling. De stoere trek-kap is
onderhoudsvrij en werkt in alle omstandigheden.
- De
sleuven zorgen voor stabiele en uitschuifbare roosters.
- In
de scharnierpunten van de Braaimaster zijn diverse accesoires te plaatsen.
- Zeer
veelzijdig in gebruik. Direct en indirect grillen van vlees of vis, brood
afbakken, pizza's maken, stofpot maken en groetnes bereiden.
- Zeer
compleet uitgerust met kolenmaker, ovenlade, aslade, RVS-roosters, RVS
potjie-haak en RVS-pook.
- Gebruik
de Braaimaster als haard voor warmte en sfeer.
Typische Afrikaanse producten, zoals de boerewors of braaiworst,
sosatie en mielies worden op deze barbecue gegrild. Ook stukken als de
varkenskarbonade, lamskoteletten, biefstuk en kip worden met grote regelmaat klaargemaakt.
24 september is in Zuid-Afrika nationale Braaidag, een
multiculturele erfenisdag. De beschermheer van deze dag is aartsbisschop
Desmond Tutu. In Nederland en België wordt het barbecuën op open vuur ook
steeds vaker braai genoemd.
Een braai is een open barbecue waarmee u met behulp van een
kolenmaker zelf houtskool maakt. Dit wordt vaak gemaakt van hardhout, omdat dit
lang brandt en mooie harde kooltjes genereert.
De braai heeft hierdoor tevens een Open-Haard-functie.
Naast het grillen van vlees is de braai ook uitermate
geschikt om te gebruiken in combinatie met diverse potjies en andere
hulpmiddelen. Zo maakt u gemakkelijk de heerlijkste eenpansgerechten met
bijvoorbeeld de Dutch Oven of Oosterse wokgerechten met de speciale Wok. De
mogelijkheden met een braai zijn vrijwel onbeperkt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten