woensdag 17 april 2024

Nieuw in ons assortiment duivenvoer: 'Aidi Pigeon Food' !!!!

Aidi Pigeon Food

.

Het AIDI-concept is gebaseerd op hoogwaardige voeding en zorgvuldig ontwikkelde producten om de gezondheid en prestaties van duiven te optimaliseren.                             AIDI is een concept dat ontwikkeld is door Team Noël-Willockx, 2 duivensport-specialisten . 

Laten we eens kijken naar wat dit concept inhoudt:

Eddy Noël: 

Met meer dan 40 jaar ervaring in de duivensport heeft Eddy Noël zich gespecialiseerd in voeding. Hij heeft een breed scala aan hoogwaardige, uitgebalanceerde voermengsels en supplementen ontwikkeld, speciaal afgestemd op de moderne duivensport. Deze voeding is ontworpen om je duiven op hun best te laten presteren. Eddy deelt zijn kennis graag en heeft talloze lezingen gegeven over voeding, verduistering en verlichting, fokken en racen, jonge vogelcompetitie en het creëren van een gezonde omgeving in je hok.

Ivan Willockx: 

Als voormalig professioneel voetballer weet Ivan wat er nodig is voor topsport. Tegenwoordig werkt hij als duivenagent en bezoekt hij regelmatig andere liefhebbers. Hierdoor is hij goed op de hoogte van de dagelijkse behoeften van topduivenliefhebbers. Samen met Eddy vormt hij het Belgische combinatieteam Team Noël-Willockx. Hun uitstekende prestaties in hun eigen hok en andere hokken onderstrepen hun expertise op dit gebied.

Het AIDI-concept is gebaseerd op hoogwaardige voeding en zorgvuldig ontwikkelde producten om de gezondheid en prestaties van duiven te optimaliseren
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten